Faciliteter

Spentrup Ældrecenter byder på mange spændende faciliteter både indenfor og udenfor. Vores faciliteter indbyder til hygge og socialt samvær.

Spentrup Ældrecenter har en stor og lys café, hvor der er mulighed for at nyde køkkenets mad. Desuden er der et stort mødelokale i forbindelse med caféen, hvor der er mulighed for at afholde fælles arrangementer. Lokalet kan bl.a. benyttes til festlige lejligheder for dig og din familie.

I centrets store have er der anlagt en krolfbane og en petanquebane, som alle er velkomne til at bruge. Der er også mulighed for at gå en tur ad stien, som løber fra præsteboligen gennem hele haven.

Der findes gode træningslokaler på centret, hvor du har mulighed for at holde din fysik ved lige. Personalet instruerer dig i brugen af træningsmaskinerne. Desuden hjælper personalet gerne med at kontakte en terapeut, så I sammen kan udarbejde et træningsprogram.

Vi har et meget stort aktivitetscenter, hvor der er rig mulighed for, at du kan udfolde dine kreative evner. Endvidere har vi lokaler, som bruges af selvkørende grupper, f.eks. billardrum, værksted og rum til håndværk.

Du kan låne/leje lokaler på Spentrup Ældrecenter. Lån af centrets lokaler kan kun ske efter forudgående aftale. Hvis du gerne vil låne lokalerne på Spentrup Ældrecenter, skal du henvende dig til køkkenpersonalet, medarbejderne eller ledelsen.