Mad og café på Spentrup Ældrecenter

Læs om caféen på Spentrup Ældrecenter, som er åben for alle pensionister og efterlønsmodtagere i lokalområdet, og dine muligheder for forplejning som beboer på centret.

Spentrup Ældrecenters café er åben alle ugens dage for beboerne, pensionister og efterlønsmodtagere i lokalområdet.

Der bliver serveret varm middag og lune retter fra kl. 11.30-12.15.

Du kan bestille specialkost og diætmad efter aftale med køkkenpersonalet.

Der hænger en menuplan og en prisliste i caféen med de forskellige tilbud.

Vi bruger caféen til arrangementer for for beboere og pårørende. Aktivitetsudvalget og Pensionistforeningen bruger også caféen til forskellige arrangementer.

Som beboer på Spentrup Ældrecenter kan du bruge caféen til selskaber, f.eks. din fødselsdag. Dette skal du dog aftale med køkkenet og/eller centerlederen på forhånd - gerne så tidligt som muligt og senest 4 uger i forvejen, hvis det er et stort selskab.

Forplejning til beboere

Hvis du bor i en plejebolig eller aflastningsbolig, skal du købe fuld forplejning. Hvis du bor i en ældrebolig, må du selv bestemme, om du vil købe fuld forplejning eller selv lave mad. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer.

Prisen for fuld forplejning er 3.445 kr. om måneden. Beløbet trækkes via din pension. Hvis du er væk ved mere end tre på hinanden følgende måltider, får du refunderet det beløb, som døgnprisen udgør.

Du kan få specialkost og diætmad, hvis du f.eks. er småtspisende, døjer med undervægt/overvægt, ønsker livsstilsændringer, har diabetes eller har allergi.

For mange beboere er samværet omkring måltidet vigtigt. Derfor ønsker de fleste af vores beboere at spise deres måltider i caféen. Du kan dog også spise alene i din egen bolig, hvis du ønsker det. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.