Aktiviteter for beboere

Som beboer på Spentrup Ældrecenter kan du deltage i de mange aktiviteter, der foregår på centret.

Vi har dagligt aktiviteter på Spentrup Ældrecenter. Aktiviteterne giver dig mulighed for at indgå i sociale fællesskaber, blive udfordret både fysisk og mentalt og ikke mindst at skabe nye relationer, hvis du har lyst.

Caféen på Spentrup Ældrecenterer er omdrejningspunkt for mange gode arrangementer, f.eks. fester ved de forskellige højtider, fællessang, teater, foredrag, banko m.m.

I samarbejde med frivillige har vi blandt andet stavgang, bridgeklub, billard, kreativgruppe og bagegruppe.

Vi har en gymnastiksal som alle - både beboere, frivillige og byens borgere - frit kan benytte. Du kan også holde din fysik ved lige i vores gode træningslokaler. Personalet instruerer dig i brugen af træningsmaskinerne og kontakter gerne en terapeut, så du kan få lavet et træningsprogram.

Du kan spille krolf og petanque i vores store have, hvor der er anlagt en krolfbane og en petanquebane. Du kan også gå en tur ad stien, som løber fra præsteboligen gennem hele haven.

Indimellem kan du komme med på en cykeltur på vores Rickshawcykel. Frivillige og/eller personalet kan køre cyklen, mens du bare sidder foran og nyder turen.

Vi tager også på mange ture i det fri med vores egen bus – hele året rundt.

Nogle af vores aktiviteter er også åbne for personer, som ikke bor på centret.